Toaletna torbica Nova

toaletna torbica Nova

Ves čas želim delati nove izdelke. Toaletna torbica Nova je res nova oblika. Najprej je nastala peresnica, a me je oblika prepričala, da naredim tudi njeno veliko sestrico, toaletko. Meni toaletne torbice ves čas pridejo prav. Imam jih več, kot navadnih torbic. Ker toaletno torbico lahko dam v torbico ali pa jo uporabim samostojno. Običajno je dovolj velika za telefon in drobižnico. In še v njej vse najdem.

Zadnje čase je toaletna torbica tudi lepo poročno darilo za nevesto. Ob takšnih priložnostih potrebuje nevesta ob sebi svoje najbljižje, od stvari pa telefon za najboljše fotke in robčke za obvezne solzice sreče. In za tak namen je toaletna torbica v prilagojeni barvi in velikosti ravno pravšnja. Toaletna torbica Nova je odlična za to, ker je take elegantne oblike, da paše na vsak dogodek.

Moja zadnja strast je patchwork. To je tehnika, ko sešiješ več koščkov različnih materialov skupaj in iz novonastalega ustvariš končni izdelek. Postopek je zamuden in vzame kar nekaj potrpljenja, ampak za končni izgled se izplača. Namen imam pripraviti tudi klasične torbice s to tehniko in me prav zanima vaš odziv.

Toaletno torbico Nova najdeš med toaletnimi torbicami. Za več fotografij pokukajte na mojo Facebook stran 🙂

 

Bodi srečna!

Nina

 

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.