Partnerske trgovine

Ralia partnerske trgovine najdete po vseh Sloveniji. Vsaka trgovina je izbrala svoj repertoar izdelkov Ralia. In sama sem trgovine izbrala skrbno, saj morajo Ralia partnerske trgovine imeti dušo in srce. In vse spodaj naštete to imajo – lastnice, ki svoje delo opravljajo s posebnim poslanstvom, ponuditi dobre in lepe izdelke strankam, ki od njih odhajajo zadovoljne.

 

Salon Zaves

Tukaj sem. Vse Ralia izdelke lahko naročite in prevzamete pri meni v Slov. Bistrici. Salon zaves ponuja veliko več, kot le zavese, tako da je na voljo tudi kar nekaj že pripravljenih Ralia izdelkov. Predvsem radi posežete po kuhinjskih krpah, trakovih za ušesa, toaletnih torbicah in nahrbtnikih. Vesela sem vsakega, ki pride pogledat k meni. Več o Salonu najdete na www.salon-zaves.si ali pogledate našo ponudbo na www.vsezazavese.si

Salon Zaves
Ljubljanska c. 48
2310 Slov. Bistrica

Bovška Unikatnica

Čudovita trgovina z dušo v centru Bovca vas bo očarala s ponudbo. Trudijo se izbrati najboljše slovenske ustvarjalce in ponuditi njihove izdelke. Ralia ima tam velik nabor izdelkov, od torb, toaletnih torbic pa vse do elastik za lase in obeskov za ključe. Z veseljem vas bo sprejela vedno nasmejana lastnica Tjaša Korbar. Poiščite jih tudi na Facebooku in Instagramu.

Bovška Unikatnica
TGŽ 48
5230 Bovec

Atelje Vela

V mirnem in čudovitem Piranu, boste našli Atelje Vela, ki vas bo navdušil. Laura Cocetta ga je naredila tako lepega, unikatnega, da bi pri njej kar posedel, opazoval njene čudovite unikatne slike iz kamenčkov in želel, da se ti čas za trenutek ustavi. Prav za k njej, so se oblikovale tudi toaletne torbice. Več o Lauri in njenem delu ter ateljeju, si lahko pogledate na Instagramu, Facebooku in njeni spletni strani https://velaseastories.com

Atelje Vela
Trinkova ulica 5
6330 Piran

Koko

Ko želite odlično darilo ali le nekaj za dušo, je Koko v Celju pravi naslov. Katka Beškovnik skrbi, da je trgovinica vedno založena z dišečo kavo njihove proizvodnje, z ogromno dišečimi čaji in izdelki slovenskih ustvarjalcev. Stvari so skrbno izbrane in vas bodo očarale. Trgovina je pravi sproščujoči kotiček. Koko ima v svoji ponudbi Ralia nahrbtnike, torbe za knjige, toaletke, elastike in higienske maske. Poiščite jih na Facebooku ali Instagramu.

Trgovina Koko
Lilekova ulica 2
3000 Celje

Frizerski studio Flexi

Jadranka Prelog je v svoj salon odprla v centru Slov. Bistrice. Z izobraževanji in čudežnimi rokami, je dosegla, da jo stranke obožujemo in z veseljem hodimo k njej pod škarje. V Flexiju najdete Ralia elastike za lase. Na Facebooku in Instagramu, si lahko ogledate njene stvaritve.

Frizerski Studio Flexi
Leskovarjeva ulica 2
2310 Slov. Bistrica

Frizerski studio B

Že vrsto let se Studio B v Ločah razvija in dodaja na njihovih odličnih storitvah pod vodstvom Barbare Podgrajšek. V njihovem studiu lahko poleg friziranja, koristite tudi nekatere druge kozmetične storitve ali se razvajate v solni sobi. Na Facebooku in na Instagramu lahko sledite njihovim novostim, umetninam z lasmi in se razvajate s pogostimi nagradnimi igrami. Ralia ima tam seveda elastike in druge dodatke za lase.

Strudio B
Stari trg 32
3215 Loče

Frizerski studio SuNi

Razvajanje pri Suzani in Nini Gaber je vedno prava izbira. Njune dobre volje se v trenutku nalezeš. Dolgoletne izkušnje in spretne roke in dobra volja – to tvori odlične frizerje. V studiu SuNi v Mlačah, imajo na voljo Ralia scrunchie elastike za lase. Njuno delo lahko najdeš na Facebooku.

Frizerski studio SuNi
Mlače 7
3215 Loče

Kozmetični salon Jasmina

Jasmina Vouk pravi: V kozmetičnem salonu Jasmina s prijaznostjo in domačim duhom poskušamo umiriti stresno življenje in vam damo vedeti, da ste najpomembnejši v zavetju zdravja, lepote in raznovrstnih doživetij. Pri Jasmini najdete Ralia toaletne torbice, scrunchie elastike in higienske maske. Vse o salonu si lahko preberete na https://www.kozmeticnisalon-jasmina.si

Kozmetični salon Jasmina
Špindlerjeva ulica 2e
2310 Slov. Bistrica

Frizerski salon Bellus

V Bellusu vas bo pričakala Natalija Modic in sicer v Turjaku. Pri njej se na striženje ustavljajo stranke vseh starosti in obeh spolov. V prijetno opremljenem salonu boste želeli kar ostati. Posežete pa lahko tudi po Ralia elastikah za lase. Natalijino delo lahko spremljate na Facebooku in Instagramu.

Frizerski salon Bellus
Turjak 17
1311 Turjak

Frizerski studio Zik Zak

Videm pri Ptuju ima odličen salon Zik Zak. Pri Damjani Šeligo, v Frizerskem studiu nudijo tudi druge kozmetične storitve, kot je manikira, pedikura ali depilacija. Prijetno je pri njej, veliko in udobno. Kader z veliko izkušnjami in občutkom za estetiko bo z veseljem poskrbel za vas. Pri njih so tudi Ralia scrunchie elastike in higienske maske. Več o Zik Zak najdete na Facebook strani.

Frizerski studio ZikZak
Videm pri Ptuju 51
2284 Videm pri Ptuju

RIC, Slov. Bistrica

Ko začnete raziskovati Slovensko Bistrico in njeno okolico, je prvi postanek najbolj smiseln v razvojno informacijskem centru. Oni so polni idej, brošur, znanj in izkušenj o okolici in mestu samem. Srčno opravljajo svoje delo in izredno vesela sem, da je pri njih lep asortima mojih toaletnih torbic in drobižnic. Vse o RICu najdete https://ric-sb.si/

RIC Slov. Bistrica
Trg Svobode 5
2310 Slov. Bistrica

Trgovina Korotan

V bližini Kranja, v Struževem, pod vodstvom Darje Pečarič, najdete trgovino, kjer vam bodo ponudili predvsem praktične izdelke. Meni najljubša je vedno sveža zaloga emajlirane posode. Hkrati najdete pri njih tudi vse za kmetijstvo. Ralii so zaupali zalogo higienskih mask, ki pridejo zelo prav. Več o Korotanu najde na https://www.korotan-kranj.si in njihovi Facebook strani.

Trgovina Korotan
Struževo 20
4000 Kranj

Upam, da se bo družina Ralia partnerskih trgovin kmalu še razširila.

Nina