Kupujte lokalno

Kupujte lokalno, kajti pomen lokalnega nakupovanja je iz meseca v mesec bolj pomembno. Ljudje, ki so vam blizu, bodo za vsak nakup zelo hvaležni. Zaščitimo naravo z lokalnim kupovanjem. Hkrati pa naredimo nekaj dobrega tudi za nas same, saj pridobimo občutek pripadnosti in vrednost izdelka je večja.

Slovenija je zelo majhna država. In pri nas je gospodarstvo tako zelo razvito, da lahko res posegamo po izdelkih, ki so tu narejeni. Ralia zelo pogosto gleda na izvor materialov, ki jih kupi. Pomembno mi je, da je material kvaliteten, da ga ponudi nekdo blizu in da je bil uvožen iz bližnih držav. Vedno to ni lahko, ampak trudim se, da gre. Lokalno nakupovanje ima velik vpliv tudi na okolje, saj so poti od prodajalca do kupca krajše. Lažja je tudi komunikacija.

Kupujte lokalno in vsaj enkrat v tem tednu poglejte, od kod so izdelki, ki jih kupite v trgovini in preverite, če bi lahko tak ali podoben izdelek dobili od lokalnega proizvajalca / prodajalca. Nekaj podatkov o boljši izbiri lahko najdete v tem članku.

Z vami bom zapise delila tudi na moji Facebook strani.

Za lokalne nakupe lahko uporabite drobižnico iz plute <3

Nina

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.