Nahrbtnik na poklop Diagonal

59,00  z DDV

Drugačen, praktičen, vsak unikaten. To je ta nahrbtnik, ki ga boš lahko imela vsepovsod s seboj. Vanj gre veliko stvari, z dodatnim žepkom na podlogi pa poskrbi , da hitro najdeš manjše stvari.

Nahrbtnik na poklop Diagonal je narejen iz kvalitetnega umetnega usnja.

Nahrbtniki Ralia so nastali med prvimi v Sloveniji. Izdelani so iz kvalitetnega umetnega usnja, veliko jih je pralnih v pralnem stroju. Izdelki so trajnostno naravnani, da vam omogočajo skrb za okolje. Nekateri materiali so reciklirani. Če materiali niso pralni v pralnem stroju, jih vzdržujemo z vlažno krpo. Kot večina izdelkov Ralia, ima tudi nahrbtnik na poklop, enoletno garancijo.

Nahrbtnik na poklop Diagonal je velik približno 34x42cm, ko se zgornji del zapogne, ostane velikosti 34×34. Vanj gre vse najnujnejše. Nahrbtnik omogoča varno shranjene izdelke v notranjosti, hkrati pa imate proste roke za raziskovanje sveta. V notranjosti je podložen in ima en žep na zadrgo. Ročaja sta nastavljiva po dolžini.

Nahrbtnik je praktičen in ga bo vsak vesel tudi za darilo. Velikokrat se skupaj z nahrbtnikom odločite za nakup toaletne torbice in scrunchie elastike za lase. Kombinacija, ki bo večno aktualna.

Če želite, se nahrbtnik lahko izdela tudi v barvi čisto po želji. V tem primeru me morate takoj po oddaji naročila kontaktirati, da lahko dorečeva podrobnosti, preden začnem z izdelavo.

Več idej za nahrbtnike lahko najdete na moji Facebook strani.

 

Velikost nahrbtnika je približno 42x34cm, ko se zapogne, ostane 34x34cm

Barve na fotografiji se lahko razlikujejo od realnih.

Na izdelke po naročilu se čaka približno 5 delovnih dni

nahrbtnik na poklop diagonal
Nahrbtnik na poklop Diagonal

59,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.