Nahrbtnik Ralia črno moder z žepom

43,00  z DDV

Nahrbtnik Ralia črno moder z žepom je  nahrbtnik iz umetnega usnja, ki ima na zunanji strani dodaten žep.

Nahrbtniki Ralia so nastali med prvimi v Sloveniji. Izdelani so iz kvalitetnega umetnega usnja, veliko jih je pralnih v pralnem stroju. Izdelki so trajnostno naravnani, da vam omogočajo skrb za okolje. Nekateri materiali so reciklirani. Če materiali niso pralni v pralnem stroju, jih vzdržujemo z vlažno krpo. Kot večina izdelkov Ralia, ima tudi nahrbtnik Ralia, enoletno garancijo.

Nahrbtnik Ralia črno moder z žepom je velik približno 34x42cm. Vanj gre vse najnujnejše. Nahrbtnik na vrvice omogoča varno shranjene izdelke v notranjosti, hkrati pa imate proste roke za raziskovanje sveta. V notranjosti je podložen in ima en žep na zadrgo. Vrvice so ravno prave dolžine in ne visijo za vami, ko nahrbtnik nosite. Večinoma so bombažne, razen če želite barvo, ki v bombažnem pletivu ni dobavljiva.

Nahrbtnik je praktičen in ga bo vsak vesel tudi za darilo. Velikokrat se skupaj z nahrbtnikom odločite za nakup toaletne torbice in scrunchie elastike za lase. Kombinacija, ki bo večno aktualna.

Če želite, se nahrbtnik lahko izdela tudi v barvi čisto po želji. V tem primeru me morate takoj po oddaji naročila kontaktirati, da lahko dorečeva podrobnosti, preden začnem z izdelavo.

Več idej za nahrbtnike lahko najdete na moji Facebook strani.

 

Velikost nahrbtnika je približno 42x34cm.

Barve na fotografiji se lahko razlikujejo od realnih.

Na izdelke po naročilu se čaka približno 5 delovnih dni

Nahrbtnik ralia črno moder z žepom
Nahrbtnik Ralia črno moder z žepom

43,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.