Ženska torbica Mindy

59,00  z DDV

Ženska torbica Mindy

  • Kvaliteten material atraktivnega vzorca
  • pralna v pralnem stroju
  • dva dodatna žepa v notranjosti
  • velikost 47x30x8 cm
  • enoletna garancija
  • možna izdelava v 8 različnih barvah

Ženska torbica Mindy je nastala iz zelo kvalitetnega pošitega materiala, ki je zelo prijeten na otip in se uporablja tudi za tapeciranje. Odlikuje ga odlična kvaliteta in obstojnost, hkrati pa je pralen v pralnem stroju na 40°C.

Velikost ženske torbice Mindy je približno 47cm (š) x 30 (v) x 8cm (g). Velikost lahko tudi zberete po želji. Ročaji so primerne dolžine za nošenje preko rame ali komolca. Ženska torbica Mindy ima možnost namestitve obeska za ključe ali okrasa na našit polobroč. Lahko se izdela tudi brez tega. Poleg tega ima v notranjosti en žep na zadrgo in enega brez zadrge za telefona ali druge malenkosti.

Vsi moji izdelki so izdelani s posebno skrbjo in energijo. Zato vanje 100% verjamem in vam pripada enoletna garancija na torbo. Ob naročilu ženske torbice lahko izberete barve in materiale, ki ustrezajo vašemu slogu. Torba Mindy je lahko izdelana v 8 različnih barvah!

Kadar nakupujete pri meni, lahko izberete tudi druge izdelke v enaki barvni kombinaciji. Najbolj želene so toaletne torbice, ki so nujni dodatek v vsaki ženski torbici. Odločite se lahko tudi za obesek za ključe, ki ni le praktičen in prinaša srečo, ampak je tudi lep modni dodatek.

Več izdelkov Ralia si lahko ogledate tudi na moji Facebook ali Instagram strani.

ženska torbica Mindy
Ženska torbica Mindy

59,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.