Ovitek za potni list

11,00 14,00  z DDV

Ovitek za potni list je izdelek, ki bo varoval vaš potni list, hkrati pa privabil poglede. Sama ga uporabljam že nekaj let in kadarkoli uporabljam potni list, nekdo pohvali ovitek. In res, nimam zavihanih vogalov na moji najljubši knjižici in še takoj ga najdem, ker se razlikuje od ostalih potnih listov.

Ovitek je pripravljen tako, da je trajnosten, uporabljeno je visokokvalitetno umetno usnje. Ker smo si različni, lahko izbirate med mnogimi barvami in pa na voljo imate ali motiv srca ali črko na sprednji strani. Novost je tudi letalo, ki ovitku naredi poseben čar. Obožujem to letalo 🙂

Več izdelkov si lahko ogledate tudi na mojem Facebook ali Instagram profilu. Potne liste in ostale dokumente za potovanja lahko shranite tudi v etui za potne liste

 

Ovitek za potni list se izdela po naročilu. Po oddanem naročilu, se bomo dogovorili za barvo ovitka in ali želite imeti na najem motiv srca ali morda kaj drugega.

Praktičen je za uporabo saj ga le namestite na potni list, da se le-ta ne uniči. Lahko je lepo darilo za strastne popotnike.

ovitek za potni list
Ovitek za potni list
Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.