Nahrbtnik Ralia črn, roza, srebrn z belimi bleščicami

38,00  z DDV

Si si vedno želela nahrbtnik, ki te ne bo oviral pri hoji, nakupovanju in ki bo nudil varno prenašanje vseh stvari? Hkrati pa bo trpežen in se bo lepo čistil ter imel dolgo življenjsko dobo? Ravno to ponuja Ralia nahrbtnik. Izdelan je iz res kvalitetnega materiala, vrvice ima pametno napeljane, da ne visijo brezglavo za teboj in se lepo zapirajo. Pazim, da bo praktičen in trajnosten.

Nahrbtniki Ralia so nastali med prvimi v Sloveniji. Izdelani so iz kvalitetnega umetnega usnja, veliko jih je pralnih v pralnem stroju. Izdelki so trajnostno naravnani, da vam omogočajo skrb za okolje. Nekateri materiali so reciklirani. Če materiali niso pralni v pralnem stroju, jih vzdržujemo z vlažno krpo. Kot večina izdelkov Ralia, ima tudi nahrbtnik Ralia črno roza srebrn, enoletno garancijo.

Nahrbtnik Ralia črno roza srebrn je velik približno 34x42cm. Vanj gre vse najnujnejše. Nahrbtnik na vrvice omogoča varno shranjene izdelke v notranjosti, hkrati pa imate proste roke za raziskovanje sveta. V notranjosti je podložen in ima en žep na zadrgo. Vrvice so ravno prave dolžine in ne visijo za vami, ko nahrbtnik nosite. Večinoma so bombažne, razen če striktno želite barvo, ki v bombažnem pletivu ni dobavljiva.

Nahrbtnik je praktičen in ga bo vsak vesel tudi za darilo. Velikokrat se skupaj z nahrbtnikom odločite za nakup toaletne torbice in scrunchie elastik za lase. Kombinacija, ki bo večno aktualna.

Če želite, se nahrbtnik lahko izdela tudi v barvi čisto po želji. V tem primeru me morate takoj po oddaji naročila kontaktirati, da lahko dorečeva podrobnosti, preden začnem z izdelavo.

Več idej za nahrbtnike lahko najdete na moji Facebook strani.

 

Velikost nahrbtnika je približno 42x34cm.

Barve na fotografiji se lahko razlikujejo od realnih.

Na izdelke po naročilu se čaka približno 3-5 delovnih dni.

Nahrbtnik Ralia črn, roza, srebrn z belimi bleščicami

38,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.