Nahrbtnik Liv, marmor

85,00  z DDV

Nahrbtnik Liv je moderne oblike je dovolj velik za mape in zvezke formata A4 in celo nekoliko več. Cel nahrbtnik je močno ojačan, tako da ne izgubi oblike. V notranjosti ima dva praktična žepa, en se zapira na zadrgo, drug je brez nje, da vanj lahko spustite telefon. Žep na zunanjem delu omogoča hitro shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov. Varno se zapre z dekorativno zadrgo. Nahrbtnik je lepe, ravne oblike. Ročaji so po dolžini nastavljivi.

Ker je kombinacija barv neomejena, se nahrbtniki delajo po naročilu.To pomeni, da lahko imate nahrbtnik, kot je na sliki ali ga izdelam po naročilu. Po naročilu te bom kontaktirala, da preverim, kakšne barve želiš. Nahrbtnik je velik približno 40x35cm, a je tudi to lahko po želji, dokler oblika dopušča. Sestavljen je lahko iz največ štirih barv umetnega usnja. Gre za trajnostne kvalitetne materiale, kupljene v večini v Sloveniji, nekateri pa tudi iz Velike Britanije zaradi izredne kvalitete, Nahrbtnik Liv vrzdržujete z vlažno krpo. Kot večina mojih izdelkov, ima tudi Liv enoletno garancijo.

Zelo lepa kombinacija je nahrbtnik Liv s slončkom Ralijem, ki ga lahko pripnete na zadrgo nahrbtnika ali na ključe. S peresnico za na rokovnik, ste že pripraviljeni za študij ali službo.

Več fotografij si lahko ogledate na Facebook strani Ralia. 

 

 

Na voljo po naročilu

Nahrbtnik Liv, marmor

85,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.