Nahrbtnik in torba 2v1

59,00  z DDV

Drugačen, praktičen, vsak unikaten. To je ta nahrbtnik/torba, ki ga boš lahko imela vsepovsod s seboj. Vanj gre veliko stvari, z dodatnim žepkom na podlogi pa poskrbi , da hitro najdeš manjše stvari.

Nahrbtnik in torba 2v1 je atraktiven produkt, saj ga lahko uporabljate kot nahrbtnik ali kot torbo za čez ramo. Ročaji so namreč narejeni tako, da jih izvlečete na vrhu, ko želite imeti torbico ali pa zadaj na hrbtišču, ko želite nahrbtnik.

Nahrbnik in torba 2v1 se lahko izdela v poljubnih barvnih kombinacijah. Narejen je iz kvalitetnih materialov, ki se običajno perejo v pralnem stroju ali pa izdelek brišete z vlažno krpo. V notranjosti vedno poskrbim za vsaj en žep na zadrgo.

Nahrbtniki Ralia so nastali med prvimi v Sloveniji. Izdelani so iz kvalitetnega umetnega usnja, veliko jih je pralnih v pralnem stroju. Izdelki so trajnostno naravnani, da vam omogočajo skrb za okolje. Nekateri materiali so reciklirani. Če materiali niso pralni v pralnem stroju, jih vzdržujemo z vlažno krpo. Kot večina izdelkov Ralia, ima tudi nahrbtnik na poklop, enoletno garancijo.

Izdelek je velik približno 34x42cm, ko se zgornji del zapogne, ostane velikosti 34×34. Vanj gre vse najnujnejše. Nahrbtnik omogoča varno shranjene izdelke v notranjosti, hkrati pa imate proste roke za raziskovanje sveta. V notranjosti je podložen in ima en žep na zadrgo. Ročaja sta univerzalne dolžine primerna za nahrbtnik ali torbo.

Nahrbtnik je praktičen in ga bo vsak vesel tudi za darilo. Velikokrat se skupaj z nahrbtnikom odločite za nakup toaletne torbice in scrunchie elastike za lase. Kombinacija, ki bo večno aktualna.

Če želite, se nahrbtnik lahko izdela tudi v barvi čisto po želji. V tem primeru me morate takoj po oddaji naročila kontaktirati, da lahko dorečeva podrobnosti, preden začnem z izdelavo.

Več idej za nahrbtnike lahko najdete na moji Facebook strani.

 

Velikost nahrbtnika je približno 42x34cm, ko se zapogne, ostane 34x34cm

Barve na fotografiji se lahko razlikujejo od realnih.

Na izdelke po naročilu se čaka približno 5 delovnih dni

nahrbtnik in torba 2v1
Nahrbtnik in torba 2v1

59,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.