Denarnica Žepek

14,00  z DDV

Denarnica Žepek je praktična drobižnica, v katero lahko pospravite denar in kartice. Sprednji žepek za drobiž omogoča super pogled na kovance. Žepek je narejen prav za v žep vaših hlač ali jakne, saj je priročne velikosti. Narejen je iz kvalitetnega umetnega usnja, kar zagotavlja, da boste to mini denarnico imeli dolgo in s tem poskrbeli tudi za okolje.

Na voljo je veliko barvnih kombinacij male denarnice Žepek, tako da si lahko izberete svojo, popolnoma unikatno. Ob naročilu se za barvo dogovorimo posebej. Žepek je zelo želen izdelek za otroke, ki si lahko vanj spravijo denar za izlet, za na trening ali šolske obveznosti. Z njimi gre v šolo v naravo, na kolo, v hribe in na morje. Moška denarnica je, saj gre v žep in je nevpadljiva. Barve pa lahko seveda prilagodim željam. In prav tako je Žepek ženska denarnica. Praktična, ko greš samo na kavo. Ko greš na sprehod z otroškim vozičkom. Kadar potrebuješ mini denarnico, da greš s kolesom do prijateljice.

Veliko kombinacij izdelave mini denarnice Žepek, si lahko pogledate na moji Facebook strani ali na Instagramu. Če želite bolj klasično denarnico pa si jo lahko pogledate tukaj.

Žepek preprosto čistite z vlažnim robčkom.

Velikost je približno 13x8cm.

Ker gre za ročno delo, se izdelek lahko razlikuje od tega na fotografiji.

Na voljo po naročilu

Denarnica Žepek
Denarnica Žepek

14,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.