Nahrbtnik z rožicami Ralia ciklamno moder

38,00  z DDV

Nahrbtnik z rožicami Ralia ciklamno moder

Si si vedno želela nahrbtnik, ki te ne bo oviral pri hoji, nakupovanju in ki bo nudil varno prenašanje vseh stvari? Hkrati pa bo trpežen in se bo lepo čistil ter imel dolgo življenjsko dobo? Ravno to ponuja Ralia nahrbtnik. Izdelan je iz res kvalitetnega materiala, vrvice ima pametnonapeljane, da ne visijo brezglavo za teboj in se lepo zapirajo. Pazim, da bo praktičen in trajnosten.

Ralia nahrbtniki so nastali leta 2015 in se od takrat le izboljšujejo. Za izdelavo vedno uporabljam preverjena umetna usnja, ki imajo dolgo življenjsko dobo. Zato lahko ima vsak nahrbtnik enoletno garancijo. Ker smo ljudje različni, skrbim za to, da lahko izberete svojo barvo in prilagodimo velikost. Vsak nahrbtnik je lahko izdelan tudi v otroški velikosti  Nekatera potiskana umetna usnja so na voljo le v omejeni količini, da se motivi ne pojavljajo prepogosto.

Torej, izberite dobre in kvalitetne nahrbtnike, ki jih lahko perete v pralnem stroju. Izdelani bodo hitro in kvalitetno. Prednost nakupa je tudi ta, da nahrbtnike prejmete v lični škatli, ki je že primerna za darilo ali pa jo uproabite za nadaljno shranjevanje izdelkov.

Če želite videti več barvnih možnosti za nahrbtnik, obiščite tudi mojo facebook stran.

Na voljo po naročilu

nahrbtnik Ralia
Nahrbtnik z rožicami Ralia ciklamno moder

38,00  z DDV

Naša spletna trgovina za pravilno delovanje potrebuje spletne piškotke.